Nederlands
English

Passe-partoutkarton

Passe-partoutkarton bij Quick lijsten kopen, dit is op elke maat gesneden verkrijgbaar. Door gebruik te maken  een professionele passepartoutsnijder ontstaat er altijd één of meerdere perfecte uitsnedes. Alle gebruikte matrialen zijn van zuurvrij karton of 100% katoen. Door met deze museum kwaliteit te werken wordt uw inlijstwerk conserverend ingelijst. Een inlijsting die voor jaren in topconditie zal blijven.

Door het ruime keuze aanbod aan kleuren en soorten ontstaat er altijd een perfecte harmonie tussen het in te lijsten werk en het passepartout.

Het werken met een passepartout is aan te raden voor bijvoorbeeld  het inlijsten van foto's, oude prenten, landkaarten, geboortekaartje inlijsten, ets, zeefdruk of kindertekening. Denk ook aan het inlijsten van een borduurwerk. 

Bij Quick lijsten bent u altijd vrijblijvend welkom voor het juiste adviesWikipedia zegt:

"Een passepartout is een kartonnen rand die op een kunstwerk of reproductie wordt gelegd. Het passepartout dient er in de eerste plaats voor om afstand te houden tussen een mogelijk kwetsbaar kunstwerk en het glas. Een passepartout is dan ook noodzakelijk bij het inlijsten van aquarellen of pastels. Ook bij een ets, zeefdruk, tekening of ander werk op papier is het gebruik van een passepartout aan te bevelen."
Passe partout