Geschiedenis

Gelegen op de Ceintuurbaan te Amsterdam vindt u onze lijstenmakerij. Met parkeergelegenheid voor de deur, zijn wij goed bereikbaar! Ook een tramhalte is dichtbij.

Onder deskundig advies kunnen wij een lijst voor uw ets, schildersdoek, foto, enz. adviseren. Uw wens staat hierin altijd centraal en wij helpen u graag met het maken van een keuze. Wij beschikken over een ruime collectie lijsten in diverse prijsklasse. Van wissellijsten, naar op maat lijsten, naar onze toplijn KWH. Deze laatste lijn beschikt over de hoek verwerkte lijsten en is het summum op het gebied van lijsten.

Niet alleen grafiek en doeken kunt u bij ons inlijsten, maar ook de minder voor de handliggende zaken. Wat te denken van uw doopjurkje of kinderschoentjes. Of andere objecten zoals kettingen of speciale voorwerpen. Laat u informeren over de mogelijkheden.
Daarnaast kunt u ook terecht voor het opspannen van schildersdoeken, snijden van passepartouts of glas reparaties van bestaande inlijstingen.
Om alle diciplines van ons vak te beschrijven zou te ver voeren, maar laat u inspireren door onze foto pagina of neem contact met ons op middels ons contact formulier.

Wij zien u graag terug!